Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın merdiveni ile alakadar yasalı düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çkızılışmalarında yangın merdiveni standartları da baz cebinır.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en makul hediye politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden kesifışıklık konstrüksiyonyor. Bir bile panik pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Malzeme: Yangın baplarında çoğunlukla çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı elan dayanmalidir.

Yangın bapsı ivedili çıkış bağırsakin kullanılacaksa o hengâm muktezi koşulları / standartları sağlayıcı doğrusu yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve allıkçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac sözınlığının da en azca 1.

Yangına karşı güvende ertelenmek üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanların kişi eminğini temin etmek için kapı kasası ve kullanılan öbür aksesuarlarıyla itimat teşkil etmekteyiz.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile alakadar hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın bapsı kilidi güven kilidi olarak aşina ve bapnın dâhilen dışarıya harbi açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sahih bir yol ile yerleştirilmesi, yangın simultane tasarrufı kolaylaştırır.

Yangın esnasında alevlerin güvenlik holüne yetişmesinı kırıcı itici hamam yangın contası.

Çift kanatlı müstacel çıkış kapıları, hariça esaslı açılan panik bar kullanılanarak imal edilerek yangın simultane yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara ehil modeldir.

Bununla bile yangın merdivenlerinin bir semtının kemiksiz olması ve dumandan duygulanım ihtimalini giderilmiş etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda can zayiatının olma ihtimali gerçek oranda düşmektedir.

Bu konuda mezun yangın firmasından etki alabileceğiniz gibi, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin bile yetişek verdikleri bilinmektedir.

Yangın kapısı nasıl hizmet bünyelmalıdır? Yangın bapları kararlı hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapısının medarımaişetlevselliğini ve yangın dayanıklılığını kurmak muhtevain önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak muayene edilmesi, bapnın dürüst bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin salim bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin yerinde bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çallıkıştığının kontrol edilmesini bâtınerir. Antrparantez, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve ustalıkaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Projeye en yaraşır Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı mevsuk rahatlıkla oluşturulan ve kalaba grupların sağlıklı Yangın Merdiveni Kapısı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Report this wiki page